4.99 
Zafari Sauna Tar 4mg
UutuusZafari Nikotiinipussit
Tuote Sauna Tar
Merkki ZAFARI
Maku Terva / Lakritsi
Nikotiinitaso per pussi 3,9 mg
Pusseja per pakkaus 20 kpl
Pussin paino 0.7g
Malli Slim
Valmistaja Zafari Life AB, Ruotsi

Huippu-uutuus nyt meiltä!

  • Nikotiinipitoisuus 3,9mg/pussi
  • Saunaan ja tervaan vivahtava lakritsin maku
  • Loistava kosteustasapaino
  • Nopea toimitus
  • Yli 100€ tilaukseen ilmainen postitus

31 varastossa

- +
SKU: B1MF-1
Tags:

Description

Zafari – Sauna Tar 4mg

Pussit.com tarjoaa valikoimassaan erityisesti suomalaisille nikotiinipussien ystäville soveltuvan Sauna Tarin. Nikotiinipussi tuo mukanaan maun monille tutuista Tervaleijona-pastilleista. Maussa yhdistyy täydellisesti lakritsi ja terva, joten maku on erityisesti suomalaiseen makuun soveltuva. Nikotiini ja suolainen sekä makea maku ovat erittäin miellyttävä yhdistelmä. Jokaisessa pussissa on 4,0 mg nikotiinia, joten nikotiinin määrä on riittävä.

Zafari tunnetaan laadukkaista pusseistaan, mikä näkyy myös Sauna Tarin kohdalla. Sauna Tar pussit ovat valkoisia, joten hampaiden värjääntymistä ei tarvitse pelätä. Pussit eivät myöskään valuta inhottavasti. Jokaisessa kiekossa on 20 kpl pusseja, joiden paino on 0,7 g. Pussit ovat painavammasta päästä, mutta eivät slim-mallin vuoksi pullota ulospäin. Nikotiini imeytyy nopeasti ja maku kestää hyvin. Sauna Tar sopii käyttöön niin harmaassa arjessa kuin tyylikkäimmissä juhlissakin.

Ruotsalainen Zafari tunnetaan laadukkaista tuotteistaan. Tämä näkyy myös Sauna Tarin kohdalla. Pussit ovat huomaamattoman kokoisia, eivät värjää hampaita, valuta, pysyvät paikallaan ja maku kestää. Lisäksi kiekot on valmistettu paperiteollisuuden ylijäämä mäntyöljystä. Näin ollen kiekot ovat ympäristösertifioituja.

Sauna Tar – maku joka soveltuu monelle

Zafarin Sauna Tar sopii monelle, sillä maku on niin suomalainen kuin olla ja voi. Vaikka maku olisi kuinka miellyttävä, niin ajoittain vaihtelu virkistää. Meillä Pussit.comissa on tarjolla laaja valikoima erilaisia nikotiinipusseja. Makuja on lähes 60 kappaletta ja valmistajia lähes 20 kappaletta. Voikin olla hyvä idea tilata Sauna Tarin ohelle myös jokin muu maku. Suomalaiseen makuun soveltuvat usein hyvin minttu, kahvi sekä marjat.

Meiltä Pussit.comista nikotiinipussien toimitus Suomeen onnistuu laillisesti ja helposti. Tuotteemme ovat turvallisia ja laadukkaita. Tutustu aina toimitusehtoihimme, kun teet tilauksen.

Ainesosaluettelo:

Vesi, täyteaineet (E460), kasvikuitu, (E422), stevia (E960), (E955), natriumbikarbonaatti (E500), nikotiini, luontaiset aromit

Oivallinen apu tupakasta eroon pyrkiville. Nikotiinia yhdessä annospussissa on Suomen lain sallima 3.9mg. Tilaus saapuu nopeasti. Vain 2-5 arkipäivää.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Zafari Sauna Tar 4mg”

Your email address will not be published.