4.49 
Volt – Deep Freeze 4mg
Volt Nikotiinipussit
Tuote Deep Freeze
Merkki Volt
Maku
Eukalyptus / Minttu
Nikotiinitaso per pussi 4 mg
Pusseja per pakkaus  21-22 kpl
Pussin paino 0,7 g
Sisältö 12,0 g
Malli / koko Slim
Valmistaja
Swedish Match, Ruotsi

Aivan huikea nikotiinipussi!

  • Vihdoin kunnon eukalyptuksen ja mintun yhdistelmä
  • Niin lähellä laadukasta pussinuuskaa kun vain voi olla
  • Swedish Matchin jättipanostus
  • 0.7g poraava pussi
  • 4mg nikotiinia / annos

Varasto loppu

SKU: VDF
Tags:

Description

Volt – Deep Freeze

Volt Deep Freeze on ruotsalaisen huippuvalmistaja Swedish Matchin iso panostus uuteen tuotesarjaan. Volt Deep Freeze on pullea ja laadukas iso 0.7g painava nikotiinipussi joka sisältää 4mg nikotiinia per annos. Pussit ovat täyteläisiä ja asettuvat huuleen täydellisesti. Makeutta ei tässä tuotteessa juurikaan ole. Maku on hivenen suolainen ja poraava eukalyptys / minttu. Nikotiinipusseja yksi rasia sisältää 21-22 kappaletta.

Pussin poikkeuksellisen pitkä muoto ja muutenkin iso koko takaa loistavan ja pehmeän huulituntuman sekä vapauttaa nikotiinia normaalia tehokkaammin. Pussi on myös miellyttävän kostea ja maistuu käytössä pitkään. Ihan yksi top 3 vaihtoehto kaikista markkinoilla olevista nikotiinipusseista jos pussinuuskaan on tottunut. Vetää vertoja Denssille, mutta on laadukkaampi, maistuvampi ja miellyttävämpi käytössä.

Kaikki on hiottu viimeisen päälle! Pussin koko on täydellinen, makua tulee juuri sopivasti jotta ei käy pidemmän päälle tympimään ja poraus on jopa kovempi kuin perinteisissä tupakkanuuskissa.

Seuraavassa olennaisimmat muutokset mitä Volt – Deep Freezeen on tehty käytön parantamiseksi

Ohuempi – ohuempi ja pidempi istuvuuden parantamiseksi: pussin mitat muuttuivat 14,5x34mm:stä 13x37mm:iin. Pussin painoa on vähennetty 0,8g:sta 0,7g:aan.

Pehmeämpi – Pehmeämpi ja kosteampi pussi parantaa suutuntumaa
Pussista tulee pehmeämpi, koska sisältö ja pinta ovat nyt kosteampia. Tämä tehdään jälkikosteuttamalla pussi tuotannossa.

Nopeampi – Nopeampi maku ja nikotiinin vapautuminen nopeaan nautintoon.
Nopea vapautuminen saavutetaan myös jälkikosteutuksen ja uuden tuotantotavan takia tehtyjen reseptin muutosten ansiosta.