5.90 
Salt Switch ZERO – Apple Ice
Uutuudet

Kertakäyttöinen ja nikotiiniton!

  • 0% nikotiinia ja kertakäyttöinen, eli laillisesti tilattavissa Suomeen!
  • Mukava kädessä
  • Omenainen ja raikas
  • Laadukas neste

Varasto loppu

Tags:

Description

Salt Switch ZERO Apple Ice

Salt Switch ZERO Apple Ice on omenan makuinen nikotiiniton kertakäyttöinen höyrystin. Tuote on suunniteltu erityisesti niille, jotka haluavat lopettaa tupakoinnin. SALT Switchin höyry maistuu tuhdilta ja hyvältä mutta ei sisällä ollenkaan nikotiinia. Laite on kompaktin kokoinen ja voit kuljettaa sitä helposti mukanasi. Salt Switchin etuna on, että savu ei jää haisemaan vaatteisiin, hiuksiisi, kotiisi tai autoon.! Salt Switch on vain 10 cm pitkä ja se on valmistettu alumiiniseoksesta ja muovista. Pinnoite on erittäin miellyttävän tuntuinen, ja laite istuu hyvin käteen. Jokainen laite on täytetty maukkalla korkealaatuisella nesteellä, Salt Switch sisältää 2 ml nestettä, joka riittää 450 henkoseen. Laite on kertakäyttöinen eikä sitä voi täyttää uudelleen.

HUOM: Kaikki myymämme vapet ovat kertakäyttöisiä ja sisältävät 0% nikotiinia, eli ne ovat täysin laillisesti tilattavissa Suomeen!

Täältä löydät Tullin todistuksen kohdasta ”Voinko tilata nikotiinitonta nestettä ulkomailla sijaitsevasta verkkokaupasta?”: https://tulli.fi/henkiloasiakkaat/netista-tilaajalle/tupakkatuotteiden-nettitilaaminen

Tuotenimi: Apple Ice
Brändi: Salt Switch ZERO
Maku: Jäinen omena
Malli: Kertakäyttöinen / Nikotiiniton.