Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille!

Meistä

Olemme yritys, minkä intohimo ja omistautuminen ovat tuoneet juuri Teille suurimman valikoiman nikotiinipusseja Suomen markkinoilla.

Nuuska24 syntyi alunperin ystävyksien ja liikekumppaneiden kesken yhteisestä kiinnostuksesta nuuskaa kohtaan jo vuosia sitten. Intohimosta ja rakkaudesta alaa kohtaan, pystymme tarjoamaan tänä päivänä Suomen suurimman valikoiman nikotiinipusseja, parhaimman mahdollisimman hinnan sekä ehdottomasti nopeimman toimituksen.

Me tiedämme, miltä tuntuu, kun avatessasi nuuskapurkin huomaatkin että se on miltein täysin tyhjä. Ei hätää, tuotteemme ovat perillä nopeammin kuin arvaatkaan, vähintään 3 päivän sisällä tilauksestasi, takaamme että meillä on Suomen nopein toimitus!

Tavoitteenamme on vähentää tupakkatuotteiden kulutusta huomattavasti ja siihen liittyvää passiivista tupakointia. #SUOMITUPAKKAVAPAAKSI

Kiitoksia suurelle taustatyöllemme vuosien aikana, niin voimme nukkua yömme entistä paremmin tietäen että asiakkaitamme palvellaan heidän ansaitsemallaan tavalla. Haluamme tarjota teille vain parasta.

Valitettavaa on, että emme voi tällä hetkellä tarjota nikotiinipusseja, joiden nikotiinipitoisuus on yli 4 mg/g, mutta kaikkien ennusteiden perusteella nikotiinipitoisuus nousee vuoteen 2022 mennessä. Haluamme kiittää kaikkia tyytyväisiä asiakkaitamme, teidän palautteestanne, kuvista ja tarinoista tuotteidemme kanssa.

Olemme erittäin iloisia saadessamme kuulla, kuinka monet teistä ovat löytäneet suosikkituotteensa juuri meidän sivustoltamme. Ilman teitä ja panostanne, ei olisi meitäkään!