Meistä - Nuuska24 | Nikotiinipussit
Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksiin!

Meistä

Olemme yritys, minkä intohimo ja omistautuminen ovat tuoneet Sinulle suurimman valikoiman nikotiinipusseja Suomen markkinoille.

Nuuska24 sai alun ystävyksien ja liikekumppaneiden kesken yhteisestä kiinnostuksesta nuuskaa kohtaan jo vuosia sitten. Intohimosta ja rakkaudesta alaa kohtaan, pystymme tarjoamaan tänä päivänä Suomen suurimman valikoiman nikotiinipusseja, parhaimman hinnan sekä ehdottomasti nopeimman toimituksen.

Me tiedämme miltä tuntuu, kun avatessasi purkin huomaat että se on täysin tyhjä. Ei hätää, tuotteemme ovat perillä nopeammin kuin arvaatkaan, vähintään 3 päivän sisällä tilauksestasi, takaamme että meillä on Suomen nopein toimitus!

Tavoittenamme on vähentää tupakkatuotteiden kulutusta huomattavasti ja siihen liittyvää passiivista tupakointia. #SUOMITUPAKKAVAPAAKSI

Kiitos suurelle taustatyölle vuosien aikana, voimme nukkua yömme paremmin, tietäen että asiakkaitamme palvellaan heidän ansaitsemallaan tavalla. Haluamme tarjota teille vain parasta.

Valitettaavaa on että, emme voi tällä hetkellä tarjota nikotiinipusseja, joiden nikotiinipitoisuus on yli 4mg / g, mutta kaikkien ennusteiden mukaan nikotiinipitoisuus nousee vuoteen 2022 mennessä.

Haluamme kiittää kaikkia tyytyväisiä asiakkaitamme, teidän palautteestanne, kuvista ja tarinoista tuotteidemme kanssa. Olemme erittäin iloisia saadessamme kuulla, kuinka monet teistä ovat löytäneet suosikki tuotteensa juuri meidän sivustoltamme. Ilman teitä, ei olisi meitä!