Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille!

Voinko tilata nuuskaa netistä vuonna 2021?

Nuuska luetaan tupakkatuotteeksi, jonka vuoksi perinteisen nuuskan tilaaminen netistä ei ole vuonna 2021 mahdollista. Sen sijaan tupakattomia nikotiinipusseja voi tilata netistä omaan käyttöön.

“Etäviestimen välityksellä elinkeinonharjoittajalta hankittuja tupakkatuotteita, sähkösavukkeita tai nikotiininesteitä ei saa tuoda maahan.“ sanoo Tulli.

Perinteistä nuuskaa voi siis tuoda maahan ainoastaan 1000 grammaa matkustajatuontina, eikä tupakkaa sisältävän nuuskan tilaaminen netistä ole toistaiseksi mahdollista.

Nikotiinipussit, toisin kutsuttuna nikotiininuuska on suosiotaan kasvattava tuote, jota voi vuonna 2021 tilata netistä tietyin rajoituksin. Nikotiinipusseja voit tilata täysin laillisesti netistä, kunhan huomioit nikotiinipussien nikotiinivahvuuden, sekä tilausmäärän. Myös tilausmaalla on merkitystä.

Huomioi alla olevat asiat tilatessasi nikotiininuuskaa netistä:

1. Nikotiinipussien nikotiiniraja

Nikotiinipussit ovat laillisia tilata netistä, kunhan yksittäisen käyttöannoksen nikotiinipitoisuus on enintään 4 milligrammaa (4 mg). Esimerkiksi verkkokaupastamme myytävät nikotiinipussit täyttävät Tullin asettamat määritteet, ja ovat näin ollen laillisesti tilattavissa Suomeen.

2. Nikotiinipussien määrällinen raja

Nikotiinipusseja voit tilata Euroopan talousalueelta korkeintaan kolmen kuukauden henkilökohtaista käyttöä vastaavan määrän. Tarkkaa tai suurinta käyttömäärää Tulli ei ole “kolmen kuukauden käyttömäärälle” määrittänyt erikseen.

3. Tilausmaalla on merkitystä

Nettitilaus nikotiinipusseille on mahdollista vain Euroopan talousalueen (ETA) sisältä. Varmista siis, että nikotiinipussien verkkokauppa on Euroopasta tai Euroopan talousalueelta.

Huomioimalla nämä Tullin asettamat rajoitukset nikotiinipusseille, voit tilata tpakkavapaata nikotiininuuskaa helposti ja huolettomasti netistä. Verkkokaupastamme löydät kattavan valikoiman eri valmistajien makunuuskaa, jotka toimitetaan osoitteeseesi 2-4 arkipäivässä.