Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille!

Nuuskan lopettaminen nikotiinipussien avulla

Nuuskan lopettaminen on helpommin sanottu kuin tehty. Nykyään nuuskaajan avuksi on erinomainen lopettamistaktiikka: nikotiinipussit tarjoavat nuuskan käyttäjälle luontevan avun nuuskasta irrottautumiseen.

Eroon nuuskasta ja sen sisältämästä tupakasta

Pitkäaikainen ja jatkuva perinteisen nuuskan käyttö on haisevaa, sotkuista ja epäterveellistä touhua. Nuuskassa käytetty tupakka sisältää lukemattoman määrän haitaillisia yhdisteitä, jotka eivät ole terveydelle eduksi varsinkaan liiallisesti käytettynä.

Nykyään nuuskan käytön lopettamiselle paras käytäntö on siirtyä tupakkanuuskasta “nikotiininuuskaan”, eli nikotiinipusseihin. Niiden avulla voit aloittaa nuuskan lopettamisen asteittain, helpottaen päätöstäsi.

Nikotiinin vieroitusoireet nuuskan lopettamisessa

Nikotiinin kerrotaan olevan herkästi riippuvuutta aiheuttava aine, josta irrottautuminen voi olla monelle todellinen haaste. Nuuskan käyttöä lopettaessa voi siis törmätä nikotiinin vieroitusoireisiin, jolloin pieni nikotiiniannos muussa muodossa voi olla avuksi. Tästä syystä mieto nikotiinipussi on loistava vaihtoehto nuuskaajan vieroitusoireisiin.

Täysin laillisesti tiilattavat ja käytettävät nikotiinipussit eivät ole nikotiinin lähteenä yleensä yhtä vahvoja kuin mihin tupkakkanuuskan käyttäjä on tottunut. Kevyempi annos nikotiinia auttaa kuitenkin useimpia nuuskan ja nikotiinin vieroitusoireisiin. Nikotiininuuska toimii loistavana nikotiinikorvaustuotteena nuuskan antaman nikotiinin sijasta.

Onnistuuko nuuskan lopettaminen seinään?

Nuuskan lopettaminen kerrasta on monelle pitkäaikaiselle nuuskaajalle haastava tehtävä. Tavasta eroon pääseminen sekä riippuvuutta aiheuttavasta nikotiinista irrottautuminen on helpommin sanottu kuin tehty.

Jos nuuskan seinään lopettaminen ei houkuttele tai ei mitenkään tahdo onnistua, niin on suositeltavaa kokeilla nikotiinipusseihin vaihtamista tarvittavaksi siirtymäajaksi kohti nuuskatonta elämää.

Nikotiinipussit avuksi nuuskan lopettamisessa

Jos nuuskan lopettaminen on liian haastavaa ja hermoja raastavaa, niin vaihtoehtona suosittelemme siirtymään nikotiinipusseihin. Tällöin voit jatkaa vanhaa tapaa paremmalla tuotteella: nuuskan lopettamisen jälkeen monelle tuntuu huojentavalta, kun voit laittaa nikotiinipussin vanhaan tuttuun paikkaan.

Nyt ylähuuleen ei enää tungeta haisevaa ja pahan makuista tupakkaa, vaan elintarvikekelpoista ja mukavan makuista makunuuskaa. Samalla saat kevyen annoksen nikotiinia, joka on laillisesti netistä tilattavissa nikotiinipusseissa enintään 4 mg annosta kohden.

Nuuskan korvikkeet helposti netistä

Kun päätät lopettaa nuuskaamisen korvaamalla perinteisen tupakkanuuskan nikotiinipusseilla, voit tilata nikotiinipussit netistä suoraan kotiisi. Tulli rajoittaa maahantuontia, mutta korkeintaan 4 mg nikotiinia per käyttöannos, sekä tilausmäärä korkeintaan kolmen kuukauden käyttöä vastaava määrä (tilattuna ETA-alueelta).