Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille!

Usein kysytyt kysymykset

Ovatko nikotiinipussit laillisia Suomessa?

Kyllä, kaikki Nuuska24.fi:n tarjoamat tuotteet ovat laillisia Suomessa. Miksi? Koska tuotteissamme on alle 4 mg nikotiinia purkkia kohti, voit tilata niitä itsehoitotarkoituksiin Suomen lainsäädännön mukaisesti. Lisätietoja – http://tulli.fi/

Kuinka monta purkkia voin tilata kerralla? 

Tullin asettama enimmäismäärä on 3 kuukauden henkilökohtainen käyttö. ”Nikotiininuuska” on nikotiinia sisältävä annospussi. Suomessa ”nikotiininuuska” luokitellaan nikotiinipitoisuuden perusteella lääkevalmisteeksi, joko luvallisesti markkinoilla olevaksi itsehoitolääkkeiksi tai reseptilääkkeeksi. Itsehoitolääkkeen nikotiinipitoisuus on enintään 4 mg annospussia kohden (päiväannos 96 mg). Yli 4 mg nikotiinia sisältävät nuuskat vaativat lääkereseptin. Lähde: https://tulli.fi/-/purutupakan-ja-nikotiininuuskan-maahantuonti

Kuinka nopea toimitus on?

Erittäin nopea. Olemme ylpeitä siitä, että UPS tarjoaa yhden nopeimmista toimitusajoista. Se on 2–3 työpäivää. Pikatoimitus on 1–2 päivää (sisältäen viikonloput). Nopeinta toimitusaikaa varten suosittelemme, että teet tilauksen ennen klo 15.00.

Kuinka maksan tuotteista?

Työskentelemme tiiviisti erittäin luotettavan maksupalveluntarjoajan, Klarnan kanssa. Voit maksaa MasterCard-, Visa- ja American Express (tulossa pian) -luottokortilla. Takaamme, että maksusi suojataan eikä henkilötietojasi vuoda kolmansille osapuolille, edes meille.

Entä jos vastaanotan viallisia tuotteita? 

Jopa ammattilaiset tekevät virheitä, ja olemme erittäin pahoillamme, jos sinulla on ollut ongelmia. Tällöin ota meihin yhteyttä sähköpostitse – info@nuuska24.fi – ja vastaamme sinulle välittömästi ratkaistaksemme ongelman.

Mikä on tuotteiden viimeinen käyttöpäivä?

Kaikkien muiden tuotteiden kuin 77-pussien viimeinen käyttöpäivä on 12 kuukauden kuluttua. 77-tuotelinjassa se on 2 vuoden kuluttua.

Voinko tehdä tilauksen ja vastaanottaa tuotteita toimistossasi?

Ei, meillä ei ole noutopaikkaa.

Onko mahdollista palauttaa tuote ja saada hyvitystä?

Kyllä, se on mahdollista. Lisätietoja palautuksista löydät alatunnisteen Palautuskäytäntö-osiosta.

Onko ostosten teko kanssanne turvallista?

Yhteys kanssasi on salattu, kun korttitietoja vaihdetaan. Käytämme korkeinta turvallisuustasoa. Nuuska24 ei koskaan käsittele tai tallenna luottokorttitietoja.

Onko ostosten teko kanssanne turvallista?

Valittavanasi on eri  toimitusvaihtoehtoja
UPS Standard kuljetus 2-4 päivää kotiovellesi UPS 5,00eur
Smartpost pakettiautomaatti 7,90 eur
Smartpost ovelta ovelle kuljetus 11,90 eur